Экскурсия «Ночь с привидениями»

city
Вильнюс
25
26
27
28
clock
2 часа
19.99
€ / чел.
group
4 - 25

Экскурсия «Ночь с привидениями». Среди узких улочек Вильнюсского старого города и величественных зданий Вильнюса живут веселые, романтичные, а иногда злые и коварные привидения.
Во время ночной прогулки  по старому городу из забытья  появятся легенды древних времен – вы столкнетесь с таинственным и мистическим городом, скрывающим интересные и волнующие истории, упоминающиеся в Вильнюсских хрониках.

Место встречи:

Около памятника Миндаугаса (рядом с Национальным музеем, Arsenalo g. 1).


Примечание:

Экскурсия не театрализована. Тематика экскурсии история и легенды. Прогулочная экскурсия без посещение каких объектов.

Стоимость театрализованной экскурсии — 1400 €.

Развлечение можно заказать только индивидуальной группе. Здесь

Закажите экскурсию только своей группе. В удобное для Вас время. ЛТ, ЕН, РУ, ПO.

Цена группе до 10 чел. 199.90€ + 19.99€ за каждого дополнительного человека. Бронирования даты: 100 € депозит.
Театральная программа для группы до 10 чел. 469 € + 16.99€ за каждого дополнительного человека .Бронирования даты: 250 € депозит.

Условия отмены:

  • Оставшись больше чем 96 час, до начала экскурсии: возвращается 50% депозита.
  • Оставшись меньше чем 96 час, до начала экскурсии: депозит не возвращается.

 

Предварительное количество участников:
-

+

Имя:

Эл. почта:

Телефон:

Комментарий:

* Свяжемся с вами в течение 1 часа
Сергей
2019-10-25
Хотели вас поблагодарить за отличную экскурсию - было прям здорово, наша дочь под впечатлением и нам самим всё тоже очень понравилось!! Вида - отличный рассказчик!! Спасибо Вам
Eglė B.
2019-06-04
Gidė Liuda yra nuostabi:) Ačiū už paslapčių kupiną ekskursiją.
Eglė
2019-02-05
Ekskursija buvo puiki! Liudos pasakojimai sužavėjo visą grupę :)
Irena D.
2017-12-18
Gidė Vida - puiku, istorija taip pat, žodžiu, ekskursija būtų visai smagi, jei nebūtų sutrukdęs oras. Bet su aktoriais reiktų ką nors įdomesnio pramanyti, labai jau vaikiškai viskas atrodė. Kažkaip subtiliau , gal įsimaišant į grupę, tyliai , ar kažkaip panašiai. Ačiū.
Ieva S.
2017-03-28
Manau, ekskursija per brangi. Net patiems suformavus individualiai grupę virš 10 žmonių (pvz. gimtadienio proga), reikia mokėti už kiekvieną asmenį, jokios nuolaidos nesuteikiamos. Be to, paskambinus informavo, kad užsakant individualiai minimali grupė - 10, o ne 6 žmonės. Juolab kad nepatenkama į jokių objektų vidų, ir ypatingo "vaiduokliškumo", kaip supratau, nereikėtų tikėtis
Indrė
2017-02-18
Vaiduoklių ekskursija patiko, gidė įdomi, buvo gerai pasikausčiusi istorijose apie Vilnių ir apskritai istorijoje, tai jai riebus pliusas ir didelis ačiū. :) Visgi, ekskursija buvo kiek per ilga, 2 valandos lauke - nėra taip smagu, net ir labai šiltai apsirengus, o ir dėmesį į pabaigą buvo sunku sukoncentruoti dėl visų tų šalutinių dalykų. Ačiū labai, bet patartume trumpinti ekskursijas bent pusvalandžiu.
Дмитрий М.
2016-11-15
Guide is very nice woman, it is clear that she loves her job, talks about the city with delight! We would love to visit other tours.
Audrius
2016-08-16
Ekskursija gera. Gidė superinė. Vienintelis mažas niuansiukas, kad visgi reikėjo vėliau pradėt, kada jau buvo daugmaž tamsu, nes kol buvo šviesu įspūdis buvo mažesnis, nei paskui kai sutemo.
Kornelija P.
2016-02-01
Ekskursija labai patiko. Rekomenduočiau kitiems. Gidė Liuda labai įdomiai pasakojo. Įdomu buvo ir vaikams
Laura Baranauskaite
2015-12-01
Ačiū už ekskursiją. Baiminomės šalčio, bet visai nebuvo šalta. :) Smagu pasivaikščioti po nuostabųjį mūsų Vilniaus senamiestį. Ačiū už tokią galimybę. Tikrai įdomi ekskursija. Gidė šauni, apsirūpinusi įranga, kad geriau visi girdėtume. :)
Rūta M.
2015-07-28
Viso musu kolektyvo vardu dekojam uz puikiai praleista laika-ekskursija „Vaiduokliska naktis“. Laikas praejo labai greitai Turite puikia, iskalbinga gide.Tikrai labai profesionali ir komunikabili moteris. Dar karta padekokite nuo musu. Esu pati dalyvavus keliose panasiose ekskursijose ir,kai reikejo sugalvoti kolektyvui dovana-kilo tokia mintis apie ekskursija...Ir nesigailiu
Asta U.
2015-07-15
Dėkojame už puikią ekskursiją ( nors oras ir nelepino). Gidė Vida labai charizmatiška asmenybė.
Jurgita J.
2015-06-26
Gidė Vida prikaustė dėmesį įdomiais pasakojimais nuo pirmos minutės, visos istorijos labai patiko (net ir septynmečiui klausytojui), žavėjo gidės Vidos gebėjimas išlaikyti kiekvieno klausytojo dėmesį. Ekskursija pralėkė akimirksniu, buvo gaila, kad pasibaigė :)
Jovita B.
2015-06-26
Eksursija ir vėl labai patiko. Gidė taip pat buvo nuostabi :)
Renata R.
2015-05-29
Vaiduokliška naktis mums patiko, gidė Vida ypač, ji net nelabai "vaiduoklišką" legendą sugebėjo pateikti kuo įspūdingiau. Neslėpsiu, tikėjomės šiek tiek labiau šiurpinančių nutikimų gal būt pasivaikščiojimo požemiais ar panašiai. Gal trūko tamsos (19-21val. vasaros laiku dar šviesu), bet to "vaiduokliškumo" norėjosi daugiau.
Danguolė J.
2015-05-29
Dekojame už ekskursiją, kuria laimejome per facebooko skelbtą konkursą Varsuvos nuotraukos. Gidė Vida labai įdomiai ir vaizdingai papasakojo apie vaiduoklius. Pati ekskursija labai patiko.
Gintarė B.
2015-04-24
Ekskursija praejo labai smagiai. Liuda labai miela ir papasakojo daug idomiu dalyku.
Raimondas D.
2015-04-24
Ekskursija labai patiko, nes apėjom tokių Vilniaus kiemelių, kur niekad neteko lankytis, ir gidė įdomiai pasakojo, buvo smagu :) Ačiū!
Renata A.
2015-03-27
Gide super, ekskursija patiko, aciu Jums!
Živilė B.
2015-03-27
Ekskursija pranoko lūkesčius - iš pradžių galvojome, kad ekskursija labiau skirta vaikams ir nebus labai įdomu, tačiau nutiko priešingai: grįžome kupini smagių įspūdžių, Vilnių pamatėme kitomis spalvomis. Gidė Vida pasirodė labai profesionali ir kompetentinga, įdomiai ir intriguojančiai papasakojo įdomias, anksčiau negirdėtas istorijas. Apie Jūsų teikiamas paslaugas sužinojau iš reklamos internete.
Palmira G.
2015-03-27
Ekskursija labai patiko. Tai buvo išties vienas iš turiningiausių mudviejų su sūnumi vakarų. Be abejo tai ir gidės Vidos nuopelnas. Manau, kad mums labai pasisekė, kad ekskursiją vedė būtent ji - gebanti taip įtaigiai, sklandžiai ir vaizdžiai papasakoti. Ačiū jai.Na o apie šią ekskursiją sužinojau gana atsitiktinai, gavusi grupinio.lt pasiūlymą. Tačiau mielai sudalyvaučiau dar kitose ekskursijose, jei tik apie jas iš anksto žinočiau. Todėl būtų išties labai miela, jeigu siųstumėte nuorodas ar informaciją apie Vilniuje rengiamas ekskursijas. Gaila, tačiau šį penktadienį dalyvauti negalėsiu. Tikiu, kad kada kitą karta.
Jurgita Š.
2015-03-20
Labai ačiū už nuostabius ekskursijos įspūdžius. Jūsų vadovė Vida puiki, nuostabi ir labai gražiai bendraujanti. Mes visi esame labai patenkinti. Apie Jūsų pramogas sužinojau iš visagalio interneto. Ieškojau vyrui dovanos, turėjau minčių ką norėčiau padovanoti, o jūsų siūlomos paslaugos atitiko mano lūkesčius. Labai ačiū Jums.
Diana S.
2015-03-20
Ekskursijoje buvome šešios klasiokės su šeimomis. Visada labai noriu pasidžiaugti, kad jau 20 metų, kai mes baigėme mokyklą, tačiau ir toliau šauniai visos bendraujame. Taigi, kažkuris iš mūsų buvo girdėjęs apie Jūsų organizuojamas ekskursijas. Tikrai pateisinote mūsų lūkesčius, turėjome tikrai šaunų pasibuvimą! Beje, jei nebūčiau gavusi Jūsų laiško, vistiek būčiau parašiusi ir labai padėkojusi Jūsų gidei! Tikrai šauni moteris, sugebėjo visą laiką prikaustyti mūsų visą dėmesį. Aišku, nekalbu apie mūsų neklaužadas vaikus, kuriems tik aktyvios pramogos terūpi :) Aš tikrai rekomenduosiu Jus savo draugams ir pažįstamiems. O gal ir pačios susigundysime kitomis Jūsų ekskursijomis.
Ingrida D. (UAB „KPMG Baltics“)
2015-03-13
Ekskursija labai patiko, tik kad vėjo gūsiai mums nebuvo palankūs :) Pati patekau į Liudos grupę, tai tikrai tik geriausi atsiliepimai, labai įtraukianti savo pasakojimais gidė. Iš kitos grupės apie Vidą taip pat girdėjau tik teigiamus atsiliepimus. Aš apie ekskursiją pamačiau šioje svetainėje http://www.vilnius-events.lt/ ; taip pat vėliau išgirdau atsiliepimus iš draugų. Ačiū Jums labai už viską
Greta
2015-02-27
Ekskursija "Vaiduokliška naktis" patiko, pati pamačiau naujų vietų Vilniuje ir išgirdau įdomių istorijų. Gidė tikrai išmano savo darbą ir atrodo labai nuoširdi :) jei ne prastas oras, ekskursija būtų dar labiau patikusi, bet nepaisant to, patyriau daug gerų emocijų :)
Stasė L.
2015-02-27
Ekskursija nepaprastai patiko,tiesiog uzbure,is dalies paslaptinga tematika,ber labiausiai suzavejo gides Vidos kurybiskumas,sklandus pasakojimas ir profesionalumas. Branginkite tokius darbuotojus. Sekmes Jums
Jūrstė V.
2015-02-27
Ačiū už rūpestį, viskas buvo puikiai Oras pasitaikė „vaiduokliškas“ – lijo Gidė Vida savo charizma ir įdomiais pasakojimais pavergė mūsų grupelę. Ekskursija tikrai buvo turininga visom prasmėm!!!
Marija S.
2015-02-11
Gidė Liuda nuostabi! Dirba profesionalai,nuoširdžiai,atsakingai ,dėmesingai,įdomūs pasakojimai. Linkiu Jums vertinti tokią puikią specialistę.
Vaida N.
2015-02-11
orėjau padėkoti už smagiai praleistą vakarą. Mus iš tiesų buvo smagu pasivaikščioti po Vilnių ir į viską pažiūrėti kitomis akimis, tačiau šiek tiek pastebėjimų turime. P. Vida tikrai šauni gidė, bendrauja labai laisvai, ne per daug oficialiai, nepasimeta kompanijai pajuokavus. Pasakojimai nuoseklūs ir gražiai intonuoti. Taip pat ji pareklamavo nemažai kitų ekskursijų, gal net šiek tiek per daug programos eigoje. Tačiau, pati ekskursijos programa, nors buvo interaktyvi ir įdomi, ją vis tik labiau būtų galima įvardinti kaip "paslaptingos miesto istorijos". Mūsų kompanija, labiau tikėjosi tokių siaubuoklišų, šiurpių pasakojimų, tačiau vistiek buvo įdomu. Du kompanijos asmenys, buvę ekskursijoje Romantiškas Vilnius (ar kažkaip panašiai vadinosi) atpažino keletą pasakojimų. Deja nuotraukų nedarėme, patiems šiek tiek gaila, tačiau turime nemažai smagių įspūdžių :) O jums, Greta, norėčiau padėkoti už labai malonų ir paslaugų bendradarbiavimą.
Vaida B.
2015-01-30
Ekskursija ir gide labai labai patiko, aciu!
Gintarė S.
2015-01-30
Ekskursija labai patiko, labai pozytyvi, maloni gidė, dėmėsį pritraukianti kalba, gal kiek sušalom tik.
Greta K.
2015-01-30
Gidė labai maloni, šmaikšti ir įdomiai šnekėjo. Tik oras tik vėsus buvo, bet kaip tyčia termosą su arbata buvau pasiėmusi. Tai įspūdžiai patys geriausi! Iš tiesų verta ir įdomu apsilankyti! :)
Eglė P.
2015-01-30
Ekskursija patiko, labai šauni gidė Vida, perduokit nuo mūsų dar kartą ačiū jai, labai įdomiai pristato, tikrai profesionali ir kartu labai smagi:)
Gediminas N.
2014-12-14
Gidė įdomiai vedė ekskursija,tik gaila,kad svečiai buvo pavargę ir dėl to teko sutrumpinti ekskursiją. Rekomendaciją gavau iš savo kolegos. Prireikus ekskursijos būtinai kreipsiuosi į jus. Ačiū labai!
Rūta B.
2014-12-12
Ekskursija buvo labai šauni, o gidė Vida taip įtraukė su pasakojimais, kad net nepajutom kaip praėjo tos kelios valandos. Deja, oras buvo ne koks.. Jei būtumėm, mielai pasidalintumėm. O apie jus sužinojau iš Google, kai ieškojau ekskursijų po Vilnių :) Ačiū už puikų vakarą :)
Valdemar N.
2014-11-16
Ačiū, labai patiko, mokykloje nemėgau istorijos bet dabar lb domiuosi kad kiekviena nauja istorija man lb įdomi :) Ačiū Vidai už puikia ekskursija, 2h neprailgo, nors buvome su mažu vaiku.
Vytautas V.
2014-10-31
Ekskusija iš esmės patiko, bet gal šiek tiek prailgo ir galėjo būti pranešta, kad baigsis visai kitame miesto gale. Istorijos įdomios ir gidė splavinga, tačiau trūko "pagalbininkų" indėlio. Jeigu jau jais naudojatės, tai galima padaryti kurkas daugiau efektų ir gąsdinimų, pasirodant iš niekur, pašūkaliojant, pabauginant, it šmėklos pasiradant ir išnykstant, pvz. Budelis galėjo netikėtai pasirodyti iš už Rotušės kolonos arba pasakojant apie bobą kai ji šaukdavo galėjo pasigirst riksmai arba iššoktų šmėkla iš sušluotų lapų krūvos ir panašiai. Dalyviams tai suteiktų tokį jausmą, kad "nežinai ko gali tikėtis" ir įspūdis išliks ilgesnis ir nuotykis įdomesnis.
Greta A.
2014-10-31
Ekskursija likome patenkintos kartu su kolege, tik gidė Liuda užsiminė, kad studentams lyg ir nuolaida bilietams turėjo būti. Pačiai gidei Liudai tik šilti ir geri žodžiai, žmogus, gebantis sudominti, išlaikyti dėmesį, turinti aiškių teatrališkumo savybių, aktyvi ir ištvertiminga. Puikus aktyvaus žmogaus pavyzdys, komunikabili.Ko tikėjausi iš ekskursijos - galbūt realistiškesnių vaiduoklių ženklų, pėdsakų, galbūt vietovių įspūdingesnių. Pliusas už aktyvų pasivaikščiojimą, istorines žinias ir faktus, įdomų ir paslaptingą vakarą.
Monika R.
2014-10-31
Smagu, kad parašėte ir laukiate atsiliepimų. Apie šią ekskursiją sužinojau vilnius-events.lt Ieškojau gimtadienio dovanos, kuria galėtų pasidžiaugti visa šeima. Deja, negaliu parašyti gerų atsiliepimų. Po ekskursijos norėjau atgauti pinigus, nes jaučiausi kažkokia prasme apgauta. Visa mūsų šeima taip jautėsi. Pirma. Atrodė, jog gidė Danutė pirmą kartą paskaitė keletą istorijų ir perpasakojo. Nebuvo jokio jaudulio, jokio užsidegimo, nesijautė, jog tos istorijos ją įkvepia. Turbūt sutiksite, kad kai pasakotojas būna neįsijautęs, tuomet ir klausytojai užmiega. Antra. Tikrai tikiu, gal ir naiviai, kad Vilniaus istorijoje yra nemažai legendų apie kraupius dalykus, kurie tiek supažindintų su praeitimi, tiek ir suintriguotų klausytoją. Pasakos apie stebuklingą knygą ir petražoles buvo viršūnė. Po to eidami pradėjome kurti savo istorijas, kurios būtų baisesnės ir šmaikštesnės. Tą galėjome padaryti patys, nesumokėję 39 litų už asmenį. Trečia. Gidės Danutės kalba yra labai skurdi. Ji naudojo tik keletą sąvokų, kurias kartojo visose istorijose. Legendų pasakojimas reikalauja turtingos Lietuvių kalbos, senųjų žodžių, intonacijos. Kartais eiliavimo. Cituoju gerb. Danutę: "Jis atidarė knygą ir pažiūrėjo į tuos puslapius" (Gal ne žodis į žodį, bet labai panašiai). Argi negalima sakyti: Atvertė knygą, praskleidė puslapius, pridėti epitetų, pagyvinti ir iš naujo prikelti tas istorijas. Taip, kad norėtųsi grįžus pasakoti kitiems, savo būsimiems vaikams vaikams ir anūkams. Ketvirta. (Jei vis dar skaitote) Už tokius pinigus esu tikra, kad buvo galima įeiti į kai kurias vietas, o ne tik pastovėti prie tvoros. Galiausiai pasamdyti žmogų, kuris šmėžuotų apleisto pastato languose ar pasakojant išgąsdintų grupę. Ekskursijų verslas, mano nuomone, yra niša improvizacijoms, kūrybiškumui. Kaip ir kiekvienoje srityje tai nėra lengva, bet jei myli savo darbą, pradžiuginsi ir kitus. Jie norės grįžti ir sužinoti daugiau ir daugiau. Ypač šiais laikais, kuomet nedaugelis žmonių vis dar skaito knygas, domisi. Perduoti Vilniaus istoriją, legendas yra svarbi užduotis visiems, kurie organizuoja tokius renginius, ekskursijas. Man, kaip atvykusiai gyventi į Vilnių tai yra tikrai labai įdomu ir naudinga. Penkta. Niekur nebuvo parašyta, jog tai ekskursija vaikams. Taip, grupėje buvo du vaikai, tačiau gidė istorijas pasakojo kaip vaikams. Galbūt tai tik intonacijos dalykas, tačiau norėjosi brandesnio pasakojimo. Šešta. Neprašau grąžinti pinigus, nors ir buvo kilusi tokia mintis. Prašau jūsų pasistengti ir iš naujo pažiūrėti į savo darbą. Visgi abejoju, kad dar norėsis apsilankyti kitose jūsų organizuojamose ekskursijose. Pirmas įspūdis visada būna svarbiausias. Ačiū už dėmesį. Atsiliepimai nekokie, bet jeigu būtų puikūs, nebebūtų, kur tobulėti.
Jadvyga K.
2014-10-31
Bendrais bruožais ekskursiją vertinčiau 6 balais iš 10. Truko akcentų, įdomių faktų, artistiškumo galų gale. Skaičiau K.Sabaliauskaitės knygą Silva Rerum, likau sužavėta faktų pateikimų bei jų gausa, kažko panašaus tikėjausi iš ekskursijos, deja, negavau. Labai gaila, kad negalėjome sudalyvauti grupėje pas Vidą, matyt teks eiti antrą kartą ;))
Rasa P.
2014-10-31
Apie Jūsų įmonės vedamas ekskursijas sužinojau ir gidu mokymo metu ir berods kažkada skaičiau apie Jūsų ekskursijas straipsnį. Kas dėl ekskursijos ir gidės darbo turiu kelias pastabas. Visos legendos ir pasakojimai buvo be galo skirtingi ir turbut dėl to juos sunku tarpusavyje gražiai susieti. Rodos buvo ir pradžia ir pabaiga, tačiau eks. Metu pasakojimai tarpusavyje "nesirišo", rodos, kad programa ne iki galo išbaigta. Manau, kad ja dar reiktu patobulinti. Sekantis dalykas kuris nepatiko, tai gidės kalbėjimo manieros: dauguma legendų savaime suprantama atrodė neitikėtinai ir juokingai, tačiau norint, kad į jas grupė žiūrėtu kiek rimčiau, galbūt su truputėliu išgaščio reikėjo gidei vengti tokiu pasakimu kaip: "nukrito čia viena bombikė o čia dar kita bombikė". Tai neatrodo profesionaliai. Buvo be galo daug pasikartojančiu pasisakymu (keliaujant nuo vieno objekto prie kito). Reiktu juos paivairint. Su gide asmenikai nekalbejau, tačiau supratau iš jos pasakytu, kad ji tikrai turi daug informacijos ir žinių.Tikrai žadu eiti ir į kitas Jūsų vedamas ekskursijas, visgi norėtusi pasivaikščioti ir su kita gide. P.s. pati šiuo metu nedirbu dar gide, ir ėjau vedama smalsumo, norint pasimokyti ir galbūt išgirsti nauju dalyku Kas dėl gidės, tai moteris tikrai miela, laisvai bendraujanti, bet pasistengus pakeisti kelis dalykus, ji galėtu būti kur kas geresne gide.
Alina
2014-10-27
Ekskursija labai patiko. Gide Vida SUPER, perduokite dar karteli nuo musu linkėjimus p. Vidai, labai nuoširdžiai ir puikiai pasakojo, labai patiko, svečiams taip pat. Apie pramoga sužinojome gal prieš 4-5 metus, mano dukros klasė vyko į Vaiduokliška naktį, labai labai patiko, aš taip pat dalyvavau.
Edita Š.
2014-10-23
Pati ekskursija praėjo gerai, minusas tik kad buvo šalta. Gidė Danutė tai labai maloni, matosi, kad ji be galo daug žino ir galėtų pasakoti, pasakoti ir pasakoti...
Albina V. (Garliavos Juozo Lukšos gimnazija)
2014-10-21
Ačiū už ekskursiją. Mūsų grupei (nuotraukose matosi, kas vedė ekskursiją) patiko. Gidė buvo šauni ir bandė perteikti istorijas tikrai profesionaliai ir artistiškai, kad vaikams po pamokų neprailgtų istorijos pamokos. Perduokit Jai linkėjimus ir mokinių bei mokytojų padėką. Buvo tikrai malonu bendrauti. Kiek girdėjau atsiliepimus iš kitos grupės- tai nelabai...buvo nuobodoka. Manau, tikrai ekskursijos pasikeis į gera, jei prisijungs jaunieji aktoriai. Vaikščiodami kartu su jais aptarinėjom įvairias situacijas, kaip tai galėtų atrodyti...nes vaikams po pamokų dar dvi val. išklausyti paskaitas nėra taip lengva. Gerai, kad mūsų grupės vaikai buvo vyresni...jie kitaip ir priėmė tas istorijas. Na, o kitoje grupėje buvo devintokai, gidė ne taip vaizdingai pasakojo, todėl gal ir reakcija kitokia buvo. Apie Jūsų pramogas sužinojom iš interneto...ieškojom kažko įdomesnio mokiniams. Google- visagalis:) Jūsų ekskursijas surado patys vaikai.
Agnė T. („AB SEB bankas“)
2014-09-27
Ačiū, ekskursija praėjo smagiai, tikrai ponia Vida ekskursijai pridėjo mistiškumo ir nukėlė mus į praeitį ačiū už didžiulį entuziazmą.
Larisa P.
2014-08-28
Ačiū, kad rūpinatės. Pramoga ir gidė labai patiko, buvo smagu:). Apie pramoga sužinojom Internete surinkus pramogos:)
Albert V.
2014-08-26
Pramoga praėjo labai šauniai, gide labai faina, viska įdomiai papasakodavo. Apsilankymą ekskursijoje, gavome kaip dovana ir tikrai nenusivileme!!! Ačiū Jums, Vaiduokliai!!! :))
Gražina Č.
2014-08-13
Dėkinga už eskursiją. Labai šauni gidė p.Vida, kuri emocingai ir išraiškingai bandė perteikti vaiduokliškas miesto istorijas. Pirmą kartą išgirdau pasakojimą apie vaidilutę Usparimę, apsilankiau pirmajame VU botanikos sode, įkurtame Ž.E.Žilibero. Laiko stoka, nemažas atstumas nuo vieno objekto iki kito, tačiau pasigedau pasakojimų apie Bastėjos siaubūną Baziliską, siauriausią Vilniaus gatvelę, budelio namą... Subačiaus gatvė pasiliko nuošaly. Kai įdomu, norisi dar įdomiau... :-) Išties, brangiau nei 20 litų už ją mokėti neverta. Gražios dienos ir šaunių idėjų!
Aistė N.
2014-08-09
Sveiki, vertiname Jūsų požiūri į klientu atsiliepimus. Ekskursija musu komandai labai patiko. Dėl gidės Vidos esame itin patenkinti, ji nepyko kad truputi vėlavome, istorijas pasakojo labai gyvai ir vaizdingai, kad pajustume tu vaiduokliu kaulu braškėjimą ir pan., ji buvo gerai nusiteikusi ir matosi, kad myli savo darbą bei turi daug patirties, kadangi atsako į klausimus plačiai ir su istorijomis net apie tuos objektus, kurie į ekskursija neitraukti. Vienoje Jūsų organizuotoje ekskursijoje esu dalyvavusi prieš daugiau nei metus, o prisiminiau jus, nes pamačiau reklama lrytas.lt puslapyje, tad ir pasiūliau savo darbo kolektyvui sudalyvauti, nes ieškojome sau kokios pramogos su "veiksmu" :)Sėkmės darbuose ir ačių Jums.
Erika S.
2014-08-09
Viskas praėjo puikiai, o vadovė Vida - fantastiška! Jos pasakojimai taip "įtraukė". Pramoga šauni. Ačiū Jums!:)
Asta B.
2014-07-26
Labai patiko ekskursija. Be galo įdomūs ekskursijos gidės Vidos pasakojimai. Išradinga, kūrybiška, kiek netikėta tačiau labai elegantiška ir žavinga ekskursija.
Jolita R.
2014-07-18
Ekskursija labai patiko ir gidė Vida viršijo musu lūkesčius. Apie jus sužinojome ieškodami informacijos internete apie ekskursijas Vilniuje. Galbūt vienintelis minusiukas, kad nesupratome, jog ekskursija galima buvo organizuoti veliau, siek tiek sutemus, nes tai butu įnešę papildomo žavesio, bet visa kita tikrai labai patiko. Didelis pliusas, kad ekskursija buvo tik musu grupei, nes tai leido prisiderinti net prie mažiausios musu grupės dalyvės. Sekmės!
Gailė J.
2014-07-12
Ekskursija labai patiko. Labai gera gidė buvo, pasakojo tikrai įdomiai ir netgi teatrališkai. Buvo puiki atrakcija gimtadienio proga tiek man, tiek ir svečiams. Ekskursiją radau tiesiog internete, tiesa dar pernai užmačiau jūsų puslapį ir pasirodė labai gera pramoga. Pernai deja nepavyko suorganizuoti, tad kai šiemet reikėjo kažką sugalvoti gimtadieniui iš karto pagalvojau apie jūsų siūlomas ekskursijas.
Valerija S.
2014-06-27
Gidė Vida be galo nuostabi, įdomi ir charizmatiška. Labai patiko jos vedama ekskursija, o pramogą netyčia užtikau viename iš interneto puslapių.
Živilė P. AB DNB bankas
2014-06-20
Ekskursija labai patiko visiems dalyviams. Gidė Vida tikra šaunuolė! Esu dalyvavusi praėjusiais metais ekskursijoje ir šį kartą suorganizavau visam kolektyvui.
Martynas D.
2014-05-30
Gide Vida viskas ok patiko jos pasakojimai tačiau keli dalykai užkliuvo: 1. Laikas netinkamas, per šviesu dar 19.00 pasakoti apie vaiduoklius. 2. Kaina gal didoka bet mačiau norinčių buvo nemažai tai turbūt, kad viskas ok su kaina :-)
Aušrinė A.
2014-05-30
Puiku, gidė nuostabi! labai nuotaikingai pasakojo viską. Likome patenkinti įspūdžiais :)
Eglė K.
2014-05-30
Mes puikiai praleidome laiką, pamatėme dar neatrastų Vilniaus vietų ir išgirdome tikrai įdomių istorijų :) Žinoma, reikėtų padėkoti puikiai gidei Vidai, kuri gebėjo išlaikyti mūsų dėmesį ir sukurti smagią atmosferą ekskursijos metu.
Jolanta Ž.
2014-05-30
Ekskursija labai patiko, tiesa, ji buvo paremta pasakomis ir legendomis, kita karta butu įdomiau sudalyvauti ekskursijoje paremtoje faktais. Apie pramogas sužinojau internete puslapyje - Vilniaus renginiai.
Loreta P.
2014-05-16
Ekskursija labai patiko. Gidė labai įdomiai pasakojo, matosi ,,serga,, savo darbu. Lijo lietus, nepagalvojome apie tai. Apie ekskursiją sužinojome iš savo kolegų. Malonu buvo su Jumis bendrauti. Ačiū!
Daiva
2014-05-16
Jolanta paliko nepakartojamą įspūdį, Tai žmogus mylintis savo darbą, turintis daug žinių, mokantis jas perduoti kitiems, aplink save skleidžiantis pozityvią energiją Ačiū Jolantai :)
Reda R. (Panevėžio r. Velžio gimnazija), 3b kl.
2014-05-16
Ačiū už nuostabią ekskursiją. Gidė Jolanta fantastiška. Linkime jums nuostabių idėjų savo ekskursijoms ir šaunių ekskursantų, o gidės jau turite nepakartojamas:))
Ilona R. (AB „Lietuvos draudimas")
2014-05-15
Ačiū visai Jūsų komandai, ekskursija praėjo puikiai, atsiliepimai labai geri, Jūsų gidę mūsiškiai taip pat labai išgyrė :)
Julius J.
2014-05-03
Ekskursija labai patiko, gidė tobula :) nuostabi ekskursija, ačiū jums labai labai. Jau po truputi renkamės ir galvojam kokią kitą ekskursiją rinksimės. Iki kitų susitikimų. Ačiū dar kartą.
Loreta M.
2014-04-25
Labai patiko paklaidinimas miške, tiesiog pranoko lūkesčius.Labai patiko vadovas Antanas, įdomus žmogus, mokantis sudominti, vadovauti taip, kad jautėmės saugūs ir užtikrinti. Puiki nuotaika lydėjo visą žygį. Apie paklaidinimą miške suradau aš pati, ieškodama įdomių ekskursijų internete.
Juozas
2014-04-06
Ekskursija praėjo tikrai smagiai labai patiko įdomiai daug visko papasakojo gidė.
Dainora M.
2014-04-02
Gidė buvo nuostabi, maloni, linksma! Labai smagiai ir turiningai praėjo ekskursija! Ačiū!
Viktorija B.
2014-03-23
Ekskursija buvo įdomi ir naudinga. Prie to prisidėjo ne tik fantastiškas oras, bet ir gidės žinios visai klausimais, kuriuos tik beuždavėm. Dėkui ir manau kąnors vasarą užsisakysim dar kažkurią iš jūsų siūlomų ekskursijų.
Rasuolė V.
2014-03-14
Gidė Vida tikra šaunuolė, puikiai pasakojo, ir visa ekskursija praėjo tikrai labai smagiai. Visi ekskursijos dalyviai buvo patenkinti ir gide, ir pasakojimais, ir oras buvo tikrai puikus.Jubiliatas liko patenkintas tokia netradicine dovana, o ir visi svečiai džiaugėsi gavę galimybę pamatyti Vilnių kitaip- nes visi bėgam, lekiam ir nepastebim, kokiame nuostabiame mieste gyvename. O šiaip- mielai Jūsų įmonę rekomenduosiu draugams, nes viskas buvo puiku. Pradžioje truputėlį pergyvenau, nes Jus susiradau internete, taigi, jokių kitokių nuomonių apie Jus nebuvau girdėjusi. Labai smagu, kad nenusivyliau. Dėkoju Jums.
Aušra R.
2014-03-13
Ekskursija buvo labai puiki. Pritrenkė gidės iškalba, santūrus humoro jausmas, mokėjimas valdyti nelabai lengvą kompaniją (septintokai, kai kurie net su dviračiais :) ), energija, sąmojis ir artistiškumas viename:). Labai mes laimingi. Labai ačiū ir Jums.
Irina L.
2014-03-13
Ekskursija praėjo labai smagiai. Tik ne visus klausimus spėjome paklaust :) Buvo smagu išbandyti kažką naujo ir naudingo. Nuoširžiausi linkėjimai.
Šarūnė Z.
2014-03-10
Eksursija labai patiko :) Nuostabi gidė, šaunios istorijos. tikrai verta ir būtinai rekomenduosiu draugams. Pabuvojau tokiose vietose, kur dar nebuvau užklydusi ir manau niekada pati tokiomis gatvelėmis nebūčiau sumasčius eiti.
Irma L.
2014-02-28
Ekskursija praėjo puikiai! Gidė mums patiko, labai teatrališkai pasakoja, įdomu klausyti :) Pradžioje, kai dar tik rinkosi dalyviai buvo gal kiek nejauku, nes gidė tarsi neužėmė mūsų, todėl išsigandome, kad taip ir bus visą ekskursiją, tačiau pradėjusi pasakoti gidė tarsi pasikeitė ir buvo nuostabu. :)
Rita
2014-02-28
Dėkui labai už ekskursiją. Puiki gidė Vida, puiki informacija, puikus bendravimas. Iki šiol dalinuos įspūdžiais su artimaisiais :) Dar žadame apsilankyt Petro ir Povilo bažnyčios rūsiuose. Dar kartą dėkui Jums ir gidei Vidai :)
Dovilė D.
2014-02-28
Norėjau padėkoti už labai smagią ir įdomią ekskursiją. Jūsų gidė Vida tikra šaunuolė. Buvo labai įdomu ir tikrai rekomenduosiu savo draugams.
Danutė P.
2014-02-21
Mums labai patiko gidė tiek savo prefesionalumu tiek puikiu bendravimu. Dėkui už puikią pramogą,geros dienos.
Milda D., Gamtos paveldo fondas
2014-02-21
Ekskursija labai patiko, ypač Bernardinų bažnyčia. Ir gidė Miglė taip pat labai patiko. Ačiū už puikius įspūdžius.
Živilė
2014-02-21
Liuda tikrai labai gera gidė, jai nuoširdi mūsų padėka - ji kantri, subtili, artistiška, puikiai išmano savo darbą, labai maloniai bendrauja. Mielai ateityje rinkčiausi ir kitiems rekomenduočiau jos vedamas ekskursijas :) Dėkui už įdomią šventę!
Aušrinė J.
2014-02-15
Ekskursija mums labai patiko ir gidę vertiname taip pat gerai, įdomiai pasakojo. Netgi norėjosi, kad ekskursija būtų ilgesnė ir būtų daugiau lankytinų objektų. Pridedu keletą nuotraukų, kurias ekskursijos metu padarė mano draugas. Apie jūsų pramogas sužinojau naršydama įvairiuose dovanų kuponų tinklalapiuose. Vis užkliūdavo akis už jų ir galiausiai pasitaikė proga išbandyti. Gal kada nors sugalvosime sudalyvauti ir kokioje kitoje jūsų organizuojamoje pramogoje.
Imsrė S.
2014-02-13
Dėkojame už tikrai puikią ekskursiją. Susirinko geras žmonių skaičius, tad padengėme išlaidas:)) Likome sužavėti gidės, kuri puikiai bendravo su vaikais ir juos kartu su tėvais įtraukia į vaiduolišką Vilniaus pasaulį. Tikrai rekomenduosime kitoms klasėms.
Vytenis C.
2014-02-08
Ekskursija mums nuostabiai patiko, bet ko gero didžiausi pagyrimai nuostabiai gidei p. Vidai. Buvome sužavėti ir iškalbos bei teatrališko tono, taip pat ir žinių gausos, labai įdomaus šiuolaikiško pateikimo. Tiesą sakant jau renkamės ir pakartoti. Dabar labai domina ekskursija pagal Vilko Valandą ir taip pat Nuodėmių miestas. Iš pradžių turėjau gana skeptišką požiūrį: gimęs ir užaugęs Vilniuje, maniau, kad tokie turai yra skirti tik turistams arba kitų miestų svečiams. Priešingai pasirodė per ekskursiją - tiek įdomaus, mistiško, reiškmingo ir net amžinių vertybių klausimų kilo. Tad iš tiesų esam labai patenkinti ir nuoširdžiai dėkingi p. Vidai.
Giedrė S.
2014-02-08
Ekskursija labai patiko. As asmeniskai nedalyvavau, bet mano vyro ivertinimai tikrai puikus. Del foto uzklausiu. Suzinojome tiesiog ieskodami pazintiniu ekskursiju po vilniu. Musu sveciam patiko pavadinimas ir pasirinko :) Gide maloni, moka graziai papasakoti, vaizdingai.