Экскурсия «Город грехoв»

city
Вильнюс
25
26
27
28
clock
2 часа
19.99
€ / чел.
group
6 - 30

Экскурсия «Город грехoв». Во время экскурсии Вы услышите шокирующие факты о самой древней профессии в мире — проституции. Вы удивитесь, услышав, какие грехи скрывают величественные улицы Старого города. По ним не только ходили вельможи и князья, они кишели женщинами легкого поведения. Кто бы мог подумать, что многие ныне роскошные и многим хорошо знакомые здания привлекали неверных мужей, молодых студентов, а также вельмож и высокопоставленных сановников. Узнаете, что и в Вильнюсе был свой квартал красных фонарей, в котором на улице дожидались клиентов низко падшие продажные женщины. Сколько они зарабатывали, как жили, кто им покровительствовал — все это узнаете на экскурсии «Город грехов».

Место встречи:

Рядом с лестницей к Вильнюсской кафедральной колокольни.


Примечания:  От — 18 лет. Упоминаются вульгарные факты.  Во время экскурсии внутрь объектов не заходим. Цены указаны с НДС.

Развлечение можно заказать только индивидуальной группе. Здесь

Закажите экскурсию только своей группе. В удобное для Вас время. ЛТ, ЕН, РУ, ЭS, ИТ.

Цена группе до 10 чел. 199.90€ + 19.99€ за каждого дополнительного человека.

Бронирования даты: 100 € депозит.

Условия отмены:

  • Оставшись больше чем 96 час, до начала экскурсии: возвращается 50% депозита.
  • Оставшись меньше чем 96 час, до начала экскурсии: депозит не возвращается.

 

 

Предварительное количество участников:
-

+

Имя:

Эл. почта:

Телефон:

Комментарий:

* Свяжемся с вами в течение 1 часа
Aida L.
2019-02-27
Gidė Viktorija mums labai patiko. Geros nuotaikos, labai profesionali ir komunikabili, orientuota į ekskursijos dalyvius (vis paklausdavo, ar ne per greit einame, ar nešalta, ar nenorime kur nusipirkti kavos/arbatos, kad būtų šilčiau), žinojo daug įdomių faktų, atsakė į visus klausimus :) Tačiau pati ekskursija lūkesčių neišpildė. Truko tik 1h20min dėl šalto oro (pristatoma, kad truks 2h), tikėjomės daugiau "pikantiškų" faktų ar pamatyti vietas, kuriose vyko nuodėmingi dalykai, tačiau išgirdome meilės istorijų ar šiaip istorinių to laikmečio faktų, kuriuos išgirsti, tikiu, galima tiesiog ekskursijoje po Vilnių :)
Kristina, Lidl
2018-10-08
Visi buvome labai patenkinti ekskursija, nuotaika buvo smagi, tematika puikiai padėjo išsimušti iš darbinės rutinos, oras taip pat pasitaikė geras. Gidė Aušra taip pat labai patiko, visus greitai sudomino ir įtraukė į savo pasakojimą, kolegos nesivaržė užduoti klausimų, linksmai vaikštinėjome ir net nepajutome kaip baigėsi mūsų ekskursija.
Kėdainių „Ryto“ progimnazijos mokytojai
2016-10-27
Nuoširdžiai dėkojame už šaunią pramogą. Puikiai praleidome laiką, o ir gidė Aušra - nuostabi.
Kristina V.
2016-04-26
Ačiū už ekskursiją, labai patiko, tik sušalom. Gaila, kad oro negalima buvo kartu su ekskursija užsisakyti :)
Rūta
2015-07-03
Ekskursijos metu buvom mes su vyru ir penkios mergvakario merginos. Kaip jom patiko, aš nežinau, bet mano vyras, buvęs vienintelis vyras tokioje moterų kompanijoje jautėsi visai neblogai, daug klausinėjo, domėjosi. Bijojau, kad jam nepatiks pati ekskursijos idėja, pasakojimas čia viena, o va vaikščiojimas kas kita. Bet patiko ir jam. Grįždami ilgai diskutavom apie sužinotas naujienas :D
Marius L.
2015-06-20
Gidė buvo puiki.:) Informacijos gausa tiesiog nereali. Labai idomi tema ir ji moka labai suptiliai ją pateikti. Turint omenį, kad tiesioginių objektų nėra (kaip tarkim kokiam Amsterdame), ji puikiai mokėjo parteikti, to laiko atmosferą, vien tik savais pasakojimais, o toliau jau viskas priklauso nuo besiklausiančių fantazijos :) Ji dar sugebėjo 30min anksčiau atvykti į sutartą vietą, kas padėjo mums sutaupyti laiko grįžtant į Kauną. Ji tikra šaunuole! Dar kartą dėkoju už smagiai praleistą laiką. Jeigu kur nors reikia parašyti atsiliepimą online, arba gal galite mano atsiliepimą patalpinti, reviews skiltyje būčiau labai dėkingas. Ačiū gidei Aušrai ir Jums už puikiai suorganizuotą turą. Tikiuosi pramogausime dar ne kartą su Jūsų įmone. :)))
Simona P.
2015-04-25
Po ekskursijos atsiliepimai labai neigiami. Gidė visai nesugebėjo sudominti žmonių vedama ekskursija. Įdomiau buvo apžiūrinėti pastatus esančius už gidės nugaros nei klausytis ką ji kalba.... Tai nėra tik mano vienos nuomonė, prie ekskursijos buvo prisijungusi mano draugų pora (jie sumokėjo gidei papildomai). Ir mergaitės, kurios šventė mergvakarį neliko labai sužavėtos.... Jei visos ekskursijos jūsų tokios, tai tikrai niekur nebenorėsime eiti
Justina L.
2015-04-03
Ekskursija praėjo šauniai, nors buvo nemaloniai šalta ir drėgna, bet gerų įspūdžių liko - gidė sugebėjo mus sudominti net ir tokiu oru. Nuotraukų neturime, o apie Jūsų paslaugas sužinojome gavę dovanų kuponą nuo draugų.
Alina P.
2015-04-03
Ačiū, buvo įdomu! Gidė tikrai puiki ir mokanti užmegzti autentišką santykį su "pakeleiviais". Deja, net nepagalvojom fotografuoti... O apie jūsų pasiūlymus sužinojom tiesiog internetu, ieškant pramogos-dovanos gimtadienio proga.
Rita P.
2015-03-08
Tiesą pasakius, ekskursija nelabai patiko, nes gidė nebuvo labai įtikinama, bet kadangi mes buvom nusipirkę kitą ekskursiją, į kurią nesusirinko žmonių (Vilniaus moterys) - tai teko tenkintis tuo, ką pasiūlėte.
Rasa K.
2015-03-06
Man labai patiko. Gidė - tiesiog nuostabi, taigi, tikrai puikiai praleidau vakarą. Ačiū dar kartą. na o apie organizuojamą ekskursiją sužinojau Jūsų tinklalapyje
Petras B.
2015-02-14
Norėtume padėkoti, kad organizuojate tokias įdomių temų ekskursijas, buvo labai įdomu pasiklausyti ir sužinoti naujų dalykų apie Vilnių. Aušra mums patinka, jau antra mūsų ekskursija su ja. Keletas pasiūlymų iš manęs ir draugų ateities "Nuodėmingojo Vilniaus" ekskursijoms: Labiau susieti pasakojimus su rodomomis vietomis. Nebuvo aišku dėl ko vaikštoma po Vilnių, nes nei vieno konkretaus objekto, kur buvo viešnamis ar kas kita susiję su ekskursija, nebuvo parodyta. Pasakojimai siejosi su rajonais, po kuriuos vaikštoma, tačiau rajonus mes ir taip pažįstame. Tai tarsi išeina, jog visą ekskursiją galima pasiklausyti ir sėdint kavinėje:) Įtraukti daugiau linksmesnių faktų ar girdėtų (nebūtinai realių) istorijų į ekskursiją. Dėkui už smagią ekskursiją!
Ieva P.
2015-02-07
Ekskursija praėjo labai smagiai ir greitai, tik gražaus oro neužsakėme. Buvo šaltoka. Gidė Aušra labai patiko ir laikas (t.y.apie 2 val.) neprailgo. Ji sugebėjo sukurti laisvumą ir draugišką bei šiltą atmosferą ekskursijos metu. Pasakojimas bei nuotaika buvo gera, sužinojome daugiau nei apie Vilniaus prostituciją. Taip pat buvome supažindinti su įdomiais faktais apie Vilniaus miestą. Ekskursijos pabaigoje labai nustebino dovanėlė. Manau, puikiai apgalvota ir priderinta šiai ekskursijai. Apie jūsų pramogų agentūros paslaugas sužinojau iš draugų ir teko ne kartą domėtis viena kita ekskursija, tačiau dauguma jų yra tik grupėms. Užsisakiau naujienlaiškį, nes mane domino ekskursijos 1-2 asmenims su galimybe prisijungti prie kitų grupių. Gavau pasiūlymą el. paštu prisijungti prie ekskursijos "Nuodėmių miestas" 02.07 ir sudalyvavome. Apie šią ekskursiją girdėjau gerų atsiliepimų iš savo draugų bei pažįstamų. Taip pat, perskaičiau atsiliepimus www.vaiduokliai.lt tad manau ateityje, taip pat lauksime pasiūlymų ir mes apsvarstysime galimybes jose sudalyvauti.
Živilė K.
2014-12-09
Aš pati ekskursijoje nedalyvavau, bet bendras feedback‘as iš dalyvavusiųjų, kad ekskursija ir temos vystymas, kartu vertinant ir gidą yra silpnokas. Kaina neatitiko kokybės.Apgailestauju
Jolanta A. ("Statoil fuel&Retail", Lietuva,UAB)
2014-12-09
Mums labai patiko. Paliko ispudi. Iki siol dalinames ispudziais ir Ausros pasakojimais. Visi, kurie dalyvavom ekskursijoje namiškiams išpasakojom Ausros pasakojimus. Visiem buvo labai idomu. Ausra nuostabi gide. Aiskiai ir įdomiai pasakojo. Labai maloni ir draugiška moteris. Laika turėjome labai gera, kuris greitai prabėgo Aciu Ausrai uz kartu praleista laika. Nuotraukas atsiusiu siek tiek veliau (gal rytoj) Apie pramogas siek tiek girdėjom is kitu kolegu ir domejomes internete. Jau senokai planavom sia ekskursija..., bet gavosi tik dabar. Butinai Jus parekomenduosime kitiems kolegoms.
Julija P.
2014-09-25
Gide Ausra visiems labai patiko, ekskursija tikrai buvo idomi, daug smagios informacijos. Galbut noretusi daugiau vaizdines medziagos, kokiu dokumentu/nuotrauku/kt. saltiniu. Bet is esmes labai graziai ir idomiai buvo papasakota :)
Laura K.
2014-08-14
Sveiki, ačiū, ekskursija mums labai patiko, gidė Aušra taip pat, manome, kad ji labai profesionali ir daug domisi savo ekskursijų temomis. Apie Jus sužinojau ieškodama teminių ekskursijų internete (google išmetė Jūsų tinklapį).
Jūratė S.
2014-08-14
Aciu uz idomia ekskursija. Turejau pasiulyma - padaryti ekskursija apie tango. Ne paslaptis, kad Europoje butent viesnamiuose (auksto lygio, zinoma), vyrai galedavo nusipirkti mergina ir su ja mokintis sokti argentinos tango (nes kaip bebutu grazu vienos pirmuju argentinos tango sokeju (moteru) buvo butent prostitutes. Taip pat lietuvoje keleta kartu per metus rengimi argentinos tango maratonai, festivaliai, fiestos, kuriu metu buna iki 380 argentinos tango sokeju. Manau, jie mielai sudalyvautu ekskursijose ;)
Paulius G.
2014-08-03
Norėčiau visos savo šeimos vardu padėkoti už puikią pramogą, nors miego šiandien labai trūksta, bet visi esame patenkinti ir džiaugiamės neįprastai praleidę laiką. Nepamename, kada teko tiek laiko praleisti visiškoje tamsoje, bet svarbiausia, kad dėka žygio vadovo Antano žygis neprailgo, buvo įdomus, informatyvus ir tikrai vertas dažnų rekomendacijų visiems draugams ir pažįstamiems. Dar kartą dėkoju už vieną gražiausių naktų kiek pamenam.
Edita A.
2014-08-02
Dėkui, ekskursija praėjo gerai. Su gide viskas tvarkoje, gaila, kad iš esmės šiek tiek mažokai informacijos apie “nuodėmingus” faktus. Apie ekskursiją sužinojau internete, ieškodama informacijos apie renginius Vilniuje .
Tomasz J.
2014-08-01
Ekskursijos tema įdomi, bet būtų geriau, jeigu gidė Aistė žymiai garsiau kalbėtų. :)
Loreta B.
2014-08-01
Ekskursija patiko, gidė šauni ir maloni, tik ekskursijos atstumai gana dideli, o ir tempas nemazas. Apie Jūsų ekskursijas perskaičiau internete :)
Daiva Ž
2014-07-04
ekskurija labai patiko-buvo idomu, suzinojom nemazai idomiuir netiketu faktu,laikas tikrai neprailgo,o dovanele ekskursijos pabaigoje nustebino ir pralinksmino :))) Gide Ausra labai sauni-drasiai galesiu rekomenduoti draugams ir pazistamiems. Esam vilnieciai, visos vietoves zinomos, todel visa laika stengemes nepraklausyti idomiu pasakojamu istoriju ir faktu, kuriu didzioji dalis tikrai buvo mums naujiena. Apie jus suzinojom internetu ir tikrai labai dziaugiames isbande, tikimes susitikti su musu sauniaja gide dar ne karta.Aciu uz gera laika, idomia informacija ir malonu bendravima.
Akvilė S.
2014-07-04
Musu kompanija nusprende, kad taip neidomiai papasakoti apie tokius idomius dalykus tikrai reikia tureti talento. Be to, pas gide labai jautesi nusistatymas ir pasaipa istorijos herojems. Isejome nesibaigus ekskursijai.
Virgis M.
2014-07-04
Ekskursija praejo puikiai,gide buvo labai taktiska,vede naturaliai, zodziu, buvo idomu ir informatyvu:) Aciu uz pramoga:)
Tatjana K.
2014-07-04
Buvau isvykusi, todel tik dabar atsakau:) Ekskursijos labai patiko ir mums ir sveciams. Nuodemiu miestas informatyvi ir zaisminga ekskursija, o Pozemiu istorijos-tiesiog nuostabu, kas po musu kojomis, niekada apie tai anksciau nesusimastem. Gides puikios, atsakingos, gerai ismanancios savo medziaga ir mylioncios miesta:) Aldona - tiesiog vaiksciojanti enciklopedija, Ausra - labai atsakinga ir zavi. Suzinojau apie jus is pasakojimu pazistamu zmoniu. Dekoju ir tikrai rekomenduoju jus savo draugams:)
Ugnė Č.
2014-07-04
Gide Ausra labai labai patiko. Ir is zmogiskosios, ir is profesines puses. Visos likome labai patenkintos ir sudomintos.
Birutė G.
2014-07-04
Ausra turi sarmo, gal kiek pasigesta pabaksnojimo i konkrecius pastatus. Suzinojom internetu pagal paieska renginiai vilniuje.
Agnė J.
2014-07-04
Aciu, viskas buvo gerai, ekskursija patiko, vadove maloni, atsizvelge i musu pageidavimus.
Andrius V.
2014-06-06
Sveiki. Pasivaiksciojimas buvo smagus, ypac prajuokino reklamamos "skrajute" Gide sauni, tik galetu kalbeti garsiau, nes kai aplinkui miesto triuksmas kartais sunku girdeti pasakojima.
Asta R.
2014-06-04
Ekskursija praėjo sklandžiai, tiek tema, tiek gidė bei medžiagos pateikimas labai patiko.:) Dėl nuotraukų kol kas negaliu atsakyti, kadangi pati nefotografavau. Kadangi su ekskursijos dalyvėmis dar susitiksiu savaitgalį, galėsiu paklausti. O apie "Vaiduoklius" žinau jau senokai, kadangi pati dirbu gide, ne kartą domėjausi, kokias paslaugas siūlote.:)
Marija T.
2014-05-30
Ekskursija gera,daug įdomių faktų. Gidė Aušra maloni, su jumoro jausmų, įdomiai pasakoja. Net nepastebėjau, kaip greitai praėjo tuos 2 valandos
Liliana S.
2014-05-10
Deja, pati nedalyvavau ekskursijoje, tačiau merginos sakė, kad buvo įdomu. Mums nepasisekė su oru, tai gidė mielai sutiko užsukti į kavinę pasišildyti. Buvo labai tolerantiška. Dėlto paties oro išdaigų. Apie jus sužinojome iš visagalio GOOGLE'o.
Odeta P.
2014-05-10
Ekskursija praėjo normaliai.Tikėjomės galbūt daugiau informacijos,kuri būtų susijusi su Lietuva, bet... vėl gi puikiai suprantame, kad nelabai jos įdomios šiuo klausimu gali ir būti. Gidė labai patiko-dirbo puikiai ir labai stengėsi kiek galint pateikti daugiau įmanomos esamos/turimos informacijos. Šios ekskursijos niekam nerekomenduočiau ateityje.Kaina yra per didelė lyginant su tuo ką gauni. Sužinojome iš kažkokio grupinio. Kadangi buvo dviejų vyrų tą dieną gimtadieniai, tai ieškojome ko nors įdomesnio ir nerimto :). Beje, esame gydytojai, ir ta tema turėjome jau iš anksto informacijos