Блуждание по лесу

city
Вильнюс
25
26
27
28
clock
3 часа
15.99
€ / чел.
group
12 - 30

Блуждани по лесу. Прибывшие участники делятся на три группы. Все группы вместе ведутся по лесу, пока в определенном месте не остается первая группа, которая должна разбиться и спрятаться. Таким образом рассеиваются все группы на определенном расстоянии. Последняя группа с помощью проводника должна найти вторую группу, найденная вторая группа продолжает поиски первой, а найденная первая должна отыскать третью. Когда все побывают в шкуре ищущего и прячущегося, дается другое задание.
Группы получают по коробку спичек и, пользуясь только природными лесными материалами, должны разжечь небольшой костер, который самостоятельно прогорит 1 минуту.
После развлечений можно заказать баню (за дополнительную цену).

 

Место встречи:

Информируем после регистрации.


Место: Йоваришкес (Тракайский р-н). После заказа мы даем контакты руководителя похода. Он объяснит водителю, какой дорогой следует добираться.
Примечания: лес находится на территории парка, в нем нет диких животных и других опасностей.
Одежда: удобная, непромокаемая (в зависимости от погодных условий). Рекомендуется темная одежда, в которой участники менее заметны.

Развлечение можно заказать только индивидуальной группе. Здесь

Закажите только своей группе. В удобное для Вас время. ЛТ, ЕН, РУ, ПЛ.

Цена группе до 10 чел. 159.99€ + 15.99€ за каждого дополнительного человека.

Бронирования даты: 100 € депозит.

Условия отмены:

  • Оставшись больше чем 96 час, до начала экскурсии: возвращается 50% депозита.
  • Оставшись меньше чем 96 час, до начала экскурсии: депозит не возвращается.

 

Предварительное количество участников:
-

+

Имя:

Эл. почта:

Телефон:

Комментарий:

* Свяжемся с вами в течение 1 часа
Viktorija, Restoranas Bokštas
2019-12-27
Iš tiesų mums labai patiko, kolektyvas labai džiaugiasi, aš pati labai patenkinta, ačiū Jums už puikiai praleistą laiką
Laima
2019-11-01
"Paklaidinimas miške" labai patiko. Įdomi programa. Vedėjas Antanas geba sudominti mokinius, uždavė mokiniams įvairius klausimus, mokiniai atsakinėjo, jis papildė jų atsakymus. Jis labai apsišvietęs. Pasibaigus programai mokiniai noriai bendravo su Antanu dar apie 40 min., nors laukė tolimas kelias į Telšius. Ačiū.
Donata V.
2018-11-18
Ačiū už pramogą.Siunčiame linkėjimus, Antanui –labai patiko:)
Monika R.
2018-06-18
Super pramoga, Antanas nuostabus gidas, puikiai moka bendrauti su vaikais, be galo įdomus žmogus, puikus pašnekovas, neįsivaizduoju geresnio gido :)
Saulenė C.
2016-11-15
Visiems dalyvavusiems žygyje tikrai buvo smagu, daug sužinojome ir puikiai praleidome laiką. Antanas tikrai yra smagus vadovas, nebijojo ir papokštauti ir pripasakojo visokiausių dalykėlių apie mišką.
Rūta
2016-09-27
Vertiname labai gerai. Visiems dalyviams patiko, buvo daug įspūdžių. vedėjas Antanas - tikras profesionalas, labai gerai atliko savo darbą, turi labai daug specifinių žinių, moka puikiai bendrauti tiek su mokiniais, tiek su suaugusiais.
Jonas P.
2016-09-12
Negrįžau iš miško nepasitikėkit meluoja.
Irma R.
2016-07-29
Super, mums labai patiko, labai geras vedlys Antanas. Nuotraukos nesigavo.
Auksė B.
2015-08-20
Buvo nuostabi patirtis ir vaikams ir juos lydėjusiems mokytojams. Vadovas Antanas puikus, vaikai klausė ištempę ausis. Buvo įdomu pabendrauti su tokiu daug žinančiu žmogum. Rekomenduoju šią pramogą kitiems. Kol kas kitų pramogų neplanuojame artimiausiu metu,bet vėliau galbūt norėsime.
Sandra V.
2015-06-11
Esame pilni naktinių įspūdžių. Jau vadovas koks superinis - AČIŪ jam didelis ir nuoširdus. vaikams laaabai patiko ir tikrai žinau, kad dar kartelį čia atvažiuosiu :)
Justina P.
2015-06-03
Pramoga patiko, kita kart tik prasysime daugiau "baisumo". Vadovas NEREALUS, puikiai valdo vaikaus.
Rita K.
2015-05-26
Pramoga didelio įspūdžio nepaliko (pagal tokią užsidėtą kainą). Tačiau paįvairinimui gal ir nieko.Vadovas puikus, sugeba bendrauti tiek su mokiniais, tiek su suaugusiais. Nuotraukas darėsi patys mokiniai ir tik sau asmeniškai. Tikrai nemanome, kad jie jas norės viešinti.
Daiva L.
2015-05-19
Viskas praėjo sklandžiai. Svarbiausia, kad nelijo. Vieniems vaikams patiko, kitiems nelabai.
Dovilė
2014-11-28
Suzinojome internete, ieskodami pramogu. Viskas labai patiko tik mokytojos susalo belaukiant. Gaila kad nera kur net arbatos isgerti. O laukimo saleje kur minejot labai salta... Vadovas puikus.
Renata K.
2014-11-15
Sia netradicine pramoga liko sužavėti visi vaikai :) Nuostabus vadovas Antanas turi be galo gerą humoro jausmą, kuris suteikia šiai pramogai žaismingumo, atsipalaidavimo, drąsos ir pasitikėjimo ne tik savimi, bet ir kitais . Ačiū už galimybę patirti nepakartojamus įspūdžius.
Rasa G.
2014-11-15
Mūsų grupei labai patiko išvyka, Antanas nuostabus! Gaila, kad miške nepasiklydom:) Apie vaiduoklius sužinojau iš reklamos, sugundė ,kad kažkas neįprasto, norėjome išbandyti savo jėgas, suburti kolektyvą - ir tai mums pavyko!
Tomas A.
2014-10-31
Buvo tikrai smagu, tiesa gal kiek mažiau šiurpuliukų. Nes kaip helloweeno nakčiai prieš vėlines galima būtų padaryt ją šiurpesnę. Kad ir paleidžiant kelis veikėjus su ankklodėm kad kiek sukeltų adrenalino. Apie jus sužinojome per tinklalapį vilnius-events.lt kadangi ieškome idomesnių užsiėmimų kartais netradicinių, tai api daugumą organizuojamų renginių galima rasti būtent čia. Nuotraukų dėja neturime, nes buvo per daug tamsu kad būtų galima ką nors užfiksuoti. O štai dėl siūlomos ekskursijos dar pagalvosime. Ačiū.
Eglė K.
2014-10-24
Labai patiko. Antanaekskursijos mokiniamss puikus vadovas. Radau jūsų paslaugą internete ieškodama mokniams ekskursijas. Šią paslaugą būtinai parekomenduosiu kolegoms.
Vilma P.
2014-10-22
Paklaidinimas miške praėjo puikiai, vaikai liko sužavėti, įspūdžiai kuo geriausi!!! Jau klausinėja, kada dar kartą važiuosim:) Vadovas labai patiko - mes, auklėtojos likome sužavėtos, kad jis sugebėjo taip suvaldyti tiek paauglių. Žodžiu, viskas labai gerai, ačiū ir jums!
Lina M.
2014-10-21
Ekskursija mano auklėtiniams patiko. Vadovas Antanas labai įdomus ir išradingas žmogus, turintis jumoro jausmą. Į šią ekskursiją jau yra vykę mūsų gimnazijos moksleiviai, aš taip pat važiavau antrą kartą. Vykti nusprendėme po klasės nuotraukos konkurso, kurį buvo paskelbę ,,Vaiduokliai". Laimėti nepavyko, bet labai nenusiminėme :). Dėl nuotraukų rytoj pasiteirausiu mokinių, keletą darėme, tik nežinau, ar tamsoje pavyko. Dar kartą ačiū už pramogą
Gabrielė J.
2014-10-12
Pramoga praėjo sklandžiai, o vadovas Antanas patiko be išimties visiems :) Pramogą aptikome patys internete, taip pat girdėjome gerų atsiliepimų iš bendraamžių :)
Irma („Šiaulių Saulėtekio gimnazija“)
2014-10-11
Pramoga labai patiko ir mokytojams, ir mokiniams. Vadovas puikiai dirbo savo darbą. Oras buvo nuostabus. Apie pramogą sužinojome iš naujokų. Jei mokiniai vyko jau antrą kartą, manau, kad daug ką pasako. Antanas mums parodė savo lėktuvėlių dirbtuves, trumpai papasakojo apie gamybą, paskirtį. Kai atvykome jau buvo tamsu. Ačiū už organizaciją ir rūpestį.
Rima M. („Juozo Balčikonio gimnazija“)
2014-10-10
Pramoga praėjo puikiai. Charizmatiškasis vadovas Antanas negali nepatikti, - jis sužavi ir pakeri. Ne tik vaikai, bet ir mokytojos laimingos. Tik nuotraukų tikrai neturime, nes apie tai iš viso nepagalvojau. Visi buvom užimti veikla. Pramogą sugalvojo patys vaikai. Beje, keletas jų prieš porą metų jau lankėsi pas „vaiduoklius“, tačiau šįkart jiems liko stipresnis įspūdis. Ačiū ir sėkmės darbuose!
Rasa K.
2014-09-26
Pramoga visiems labai patiko, ypač tiems, kas tikrai paklydo ir į kitą kaimo galą pasuko. Nuotraukų, panašu, kad neturime... nešovė į galvą tamsoje fotografuotis. Vadovas labai įdomus žmogus, puikiai valdantis situaciją. Be jo net neįsivaizduočiau šios ekskursijos :)
Dalė S.
2014-09-22
75% mokinių patiko ir jie rekomenduotų draugui. Vadovas patiko. Nuotraukų turime tik keletą ir nenorime jų platinti. Net nežinau iš kur mokiniai sužinojo apie pramogą. Būtų labai smagu, jeigu, sugrįžus iš miško, pavaišintumėte sušąlusius dalyvius arbata (mums nepasisekė oras, tris valandas lijo). Sėkmės
Asta K.
2014-09-19
Žygis labai patiko, puikus vadovas, manau visi gerai pasilinksminome. Buvo baisu, kad bus jauna minia, tačiau baimės nepasiteisino :) Deja, nuotraukų nedarėme, tad neturiu kuo ir pasidalinti. Apie pramogą sužinojau tiesiog naršydama internete ir ieškodama įdomių užsiėmimų Vilniuje :) būtinai rekomenduosiu ir draugams!
Gintarė M.
2014-09-19
Pramoga mūsų kompanijai labai patiko. Po pramogos, visa kompanija automobilių stovėjimo aikštelėje, aptarėmė šią pramogą, visiems buvo tik geri įspūdžiai. Vadovas Antanas taip pat patiko, linksmas, malonus ir pan. Taip pat sužinosiu ar kas sutiktų važiuoti į tą kitą renginį.
Marek Ž.
2014-08-18
Tai buvo kazkas nerealaus, puikus vakaras, puikus komandinis darbas ir orientacinis zygys visiskoje tamsoje. Iki tol maniau kad tai bus banalu ir labai neidomu, paprastas pasivaiksciojimas po miska ir vaikiski lengvi zaidimai, bet as tikrai klidau, kai pasirinkau sia pramoga sau ir savo draugams kurie kaip niekad buvo nustebinti, zygio metu vyravo fantastiska nuotaika, pas kiekviena dalyvi veide lydejo nuostabi sypsena, nauji ispudziai, gan sudetingos uzduotis kuris kiekvienas galejo isbandyti tiek save asmeniskai tiek tai kaip kiekvienas moka dirbti grupese. Daug naudingos informacijos gavome apie miska, apie tai kaip rasti kelia pasiklydus, i ka reikia atkreipti demesi, kaip issisukti is situacijos esant pavojui arba gresmei,saugumo instruktazas kaip elgtis reikia miske, visa sia naudinga aukso vertes informacija suteikdavo nuostabus sio zygio zmogus, Antanas, kuris gerai ismano savo darba, ilgai dirba su misko specifika ir ivairiu ekstremaliu situaciju apeimo visumos budai. Svarbiausia sis zmogus visa tai dare nuosirdziai ir su puikiu humoro jausmu, aciu uz nuostabia pramoga visiems rekomenduoju save isbandyti ir gauti naudingos informacijos apie visus rupinamus klausimus kas susije su gamta. Apie pramoga suzinojau tiesiog internetu gimtadenio progai ieskojau pramogos ,deja neuzfiksavome nieko :)
Laura B.
2014-08-07
Pramoga superine, vedėjo tinkamesnio tokiai pramogai net ir neįsivaizduoju. Buvo tikrai smagu ir viskas apgalvota :) Apie Jūsų pramogas sužinojau iš Jūsų Vaiduoklės Gretos, nuostabi darbuotoja!!!! Deja neturime užfiksuotų akimirkų! Sekmės Jums, būtinai rekomenduosiu Jūsų paslaugas ir pati išbandysiu dar ne vieną :)
Paulius G.
2014-08-03
Norėčiau visos savo šeimos vardu padėkoti už puikią pramogą, nors miego šiandien labai trūksta, bet visi esame patenkinti ir džiaugiamės neįprastai praleidę laiką. Nepamename, kada teko tiek laiko praleisti visiškoje tamsoje, bet svarbiausia, kad dėka žygio vadovo Antano žygis neprailgo, buvo įdomus, informatyvus ir tikrai vertas dažnų rekomendacijų visiems draugams ir pažįstamiems. Dar kartą dėkoju už vieną gražiausių naktų kiek pamenam.
Teresė E. (Elektrėnai)
2014-06-10
Pramoga mums labai patiko, mes visi patyrėme daug gerų įspūdžių. Gidas p. Antanas Gedvilas nuo pirmos minutės pažinties puikiai suvaldė paauglių dėmesį, gerai, linksmai išaiškino visas taisykles, nuteikė mus visus nuotykiams, ir svarbiausia, akcentavo saugumo jausmą. Visas žygis vyko linksmai, vaikai įsijautė, nuoširdžiai vykdė vadovo komandas, o mes, mokytojos, grožėjomės naktiniu mišku, menesiena (tikrai, nekasnaktinis reginys). Mokiniams buvo įdomu ieškoti savo draugų, ir jie tai darė savo būdais, kas kėlė ir juoką, ir baimę; reikėjo rasti kelią iš miško; jie daug sužinojo apie medžius, miško, gamtos tvarką. Mes dėkingi Jums, p. Antanui už įdomią ir naudingą pramogą! Apie Jus ir Jūsų pramogas mokiniai sužinojo iš Facebooko, pamatę reklamą ir pasiūlė klasei, taip ir atsirado ši idėja, kurią ir pavyko realizuoti. Manome, kad ir ateity pasinaudosime Jūsų siūlomomis pramogomis. Vienas pastebėjimas - pramoga brangoka (vienam mokiniui - 29 lt), gerai, kad galėjome panaudoti "mokinio krepšelio" lėšas, nes dar mokėjome už transportą....Bet tai atpirko patirti įspūdžiai ir gera nuotaika. Dėkojame Jums ir linkime geros vasaros ir įdomių, prasmingų darbų!
Diana
2014-06-03
Pramoga labai smagi, visiems labai patiko. Vadovas puikus, geba komunikuoti ir palaikyti pozityvų kontaktą su dalyviais.
(Dalia D. („Telšių Žemaitės gimnazijos“ 11-okai)
2014-05-30
Mokiniams , manau, kad šis išbandymas patiko, o vadovas, ponas Antanas- taip pat žemaitis, kaip ir mes, be kalbų- įdomus, šmaikštus ir nepakartojamas. 22 valandą pasiekėme ir bene laukiamiausią visos ekskursijos dalį – paklaidinimą miškuose. 3 valandas trukusi, kvapą gniaužianti mūsų maža ekspedicija paliko daugybę įspūdžių... Miške mūsų mąstymo nepakako, reikėjo pasikliauti elementariausiais pojūčiais ir draugais, be kurių būtų buvę neįmanoma rasti besislapstančių bei išlikti nepasimetusiems patiems... Tamsoje rasti kitus buvo sunku, tačiau visus suradus sukurti laužą – mums pasirodė beveik neįmanoma užduotis, kurią pavyko įvykdyti tik mokytojų komandai... Patirtis nugalėjo, tačiau įspūdžių parsivežėme visi... Taigi, ši ekskursija buvo ypatinga... Kiekvienas joje rado kažką tinkantį sau ir parsivežė neįkainojamų įspūdžių... Nors ir išvargę, tik 5 ryto pasiekę namus, mes buvome patenkinti ir kitą rytą klausdami vieni kitų įspūdžių vienbalsiai sutikome, kad tai buvo geriausia ekskursija, kurią nė negalvodami sutiktume pakartoti. Tai šiam kartui tiek. Gero vakaro.
Laima K.
2014-05-29
Tikrai, nenusivylėme, laukėme vakaro, "gąsdinomės", fantazavome, kaip jausimės miške naktį. Vakaras buvo puikus: šiltas, jaukus, labai gražus miškas prietemoj, vadovas visiems patiko: moka pajuokauti, apstulbino gebėjimu orientuotis aklinoj tamsoj, jautėmės saugūs, netrūko geros nuotaikos, mažų šiurpuliukų. Daugumai mokinių patiko pramoga, nes tai buvo neįprastas patyrimas. Vieniems labiausiai patiko slėptis, kai kurie sakė, kad vylėsi įspūdžių daugiau, gal galėjo būti dar viena kitokia užduotis, tarkim, ieškoti paslėpto lobio miške ar pan.; Visam ,,Vaiduoklių" kolektyvui linkime gražios vasaros, sėkmės kuriant naujus projektus.
Dalia G.
2014-05-26
Ačiū, labai patiko. Vadovas Antanas labai šaunus ir įdomus žmogus. Džiaugiamės užsisakę šią išvyką. Tikimės kada dar vėliau pasinaudoti jūsų teikiamomis ekskursijomis.
Giedrė, Š.
2014-05-24
Viskas puikiai. Pramoga tikrai smagi. Gal karštis, o gal nuovargis, bet šeimininkė Regina buvo gana pikta. Antanas viskas super. parodė net savo konstruojamus bepiločius lėktuvus, pasakojo istorijas, baugino einant į mišką. Vaikai dar šiandien kalba apie tai mokykloje. Nuotraukų kol kas neturiu, bet pabandysiu užklaust. Jei bus, tikrai persiųsiu. O apie pramogą sužinojome internete. Ieškojau netradicinių pramogų ir pasiūliau vaikams. Jie labai norėjo išbandytipramogą ir liko labai patenkinti tai padarę. Ačiū Jums
Loreta M.
2014-04-25
Labai patiko paklaidinimas miške, tiesiog pranoko lūkesčius.Labai patiko vadovas Antanas, įdomus žmogus, mokantis sudominti, vadovauti taip, kad jautėmės saugūs ir užtikrinti. Puiki nuotaika lydėjo visą žygį. Apie paklaidinimą miške suradau aš pati, ieškodama įdomių ekskursijų internete. Deja ,man atrodo, nuotraukų nedarėme. Dar pasiteirausiu pas vaikus rytoj, jei turės, atsiųsiu. Ačiū Jums ir iki malonaus.
Asta J.
2014-03-21
Pramoga mums labai patiko, viskas buvo saunu! Vadovas puikiai atliko savo darba, labai juo dziaugemes. Puikiai moka bendrauti su jaunuoliais, visi liko labai patenkinti. Pramoga paliko dideli ispudi, aciu uz puikiai praleistas akimirkas! Butinai dar karta pasinaudosime Jusu siulomomis ekskursijomis!
Miglė R. („ERGO“)
2014-03-14
Pramoga labai patiko, labai neįprastas bet kartu paprastas ir žiauriai geras vakaras buvo :) Antanas irgi labai patiko, ne tik pramogą pravedė, bet ir apie mišką papasakojo :) Žodžiu likome labai patenkinti :)
Ina P.
2013-12-14
Pasibuvom smagiai, žygio vadovas taip pat labai patiko. Nuotrauką, deja, turime tik vieną (prisegu).O apie jus sužinojome iš interneto, tiksliai nepamenu, tiesiog ieskojom pramogų ir radom
Gabrielė Š.
2013-11-29
Pramoga labai patiko,deja,niekas neįamžino mūsų pačiame miške,nes ištiesų nelabai turėjome laiko,nes buvo išties labai įdomu. Vadovas visiem patiko, nes yra labai originalus,ne tik,kad vedė pramogą, bet parodė keletą miško įdomybių,bei papasakojo istorijos ir keletą linksmų istorijų :)
Rasa S.
2013-10-31
Sveiki, pramoga praejo puikiai, vadovas linksmas, mokantis pajuokauti. Nuotraukose deja nieko nesimato :)
Karolina M.
2013-10-31
Pramoga ir vadovas patiko. Paklaidinimas miške buvo ir šmaikštus, ir su šiurpuliukais. Galbūt laukimo momentais buvo kiek monotoniška, bet iš esmės pramoga smagi (: Vadovas puikiai aiškino taisykles prieš programą ir jos metu. Nuotraukų neturime, kadangi nieko nefotografavome. Dėkojame už pkavietimą sudalyvauti šioje programoje.
Jolanta
2013-10-31
Pramoga praėjo šauniai. Vadovas geras, svarbiausia, kad nepaliko miške :)) Užfiksuotų akimirkų gaila, bet neturiu. Šiaip transportas, ar jo suorganizavimas į kaimuose vykstančias pramogas manau Jums pridėtų papildomos vertės, kaip organizatoriams ir manau atsirastų dar daugiau norinčių dalyvauti ne miestuose esančiose pramogose :)
Miglė M. ( „Mirror Accounting“ AS)
2013-10-28
Man asmeniškai labai patiko :) Buvo labai linksma ir įdomu. O vadovas – super! Labai malonus, linksmas, pripasakojo įvairių įdomių dalykų apie mišką ir pan. ir šiaip visokių istorijų, davė naudingų patarimų ir gerai suvaldė visos pramogos eigą. Manau, kad labai daug prie visos išvykos pliusų prisidėjo pats vadovas. Na, jau rekomendavau pabandyti šią pramogą savo draugams :) Kiek žinau, visiems labai patiko ir buvo tikrai smagu. Ačiū :)
Laimutė G.
2013-10-25
Pramogos miške mums patiko - toks pirmasis įspūdis. Vadovas - įdomi asmenybė, sugebanti suintriguoti, bendrauti, valdyti "paklydėlius".
Vidas A.
2013-10-22
Labai ačiū už pravestą programą. Viskas puiku. Mes dar apsilankysime.
Jolanta B.
2013-10-18
Žygis labai patiko. Vadovas Antanas - nuostabus. Pateikė ir praktinių patarimų, ir spinduliavo gera nuotaika, puikiu humoro jausmu.
Arvyda R.
2013-10-12
Pramoga tikrai praėjo labai smagiai, visi likom patenkinti, oras taip pat buvo geras, žygio vadovas Antanas paliko gerą įspūdį. Tikrai rekomenduojame šią pramogą ir kitiems. Dėkui už gerai praleistą laiką. :)
Eglė K.
2013-09-28
Pramoga mums patiko. Kadangi niekas nezinojo ko tiketis, buvo tikrai idomi patirtis. Visiems kas bijo misko nakti labai rekomenduotinas isgyvenimas ir pamokymai. Vadovas puikus, geras pasnekovas idomus ir su puikiu humoro jausmu.:)
Diana D.
2013-09-27
Pramoga praėjo labai šauniai. Vadovas nuostabus žmogus,esame jam labai dėkingi. Žygio įspūdžiai nepakartojami:), neįsivaizdavau, kad taip įmanoma pamatyti ir pajausti tamsą. Būtinai dar išbandysime kokią nors pramogą. Apie Jūsų pramogas sužinojau gavusi dovanų kuponą. Tai pati geriausia dovana:)
Jolanta M.
2013-09-26
Pramoga tikrai patiko, netgi ir aš (klasės auklėtoja) buvau įkalbėta eiti kartu (nors neplanavau) ir visai nesigailėjau. Moksleiviams taip pat patiko, dauguma minėjo, kad tai geriausia iš visų išvykų :) Vadovas puikus, moka sudominti mokinius, nuolat išlaiko intrigą, mokiniai klausė ir vykdė ką reikia. Labai naudinga - mes nebijojome tamsos, miško, išmokome užsikurti laužą netgi per lietų. P.S. reiktų įspėti kitus vykstančius, kad reikia guminių batų, nes kojas visi permirkome. Prieš metus su Jūsų žmonėmis klaidžiojome po Senamiesčio labirintus, todėl ir šiemet iš karto ėjau į jūsų tinklapį ieškoti jau pernai nusižiūrėtos pramogos miške.
Jonas
2013-09-20
Pramoga praėjo sklandžiai, gražiai ir įdomiai. Vedlys buvo svetingas ir įdomus žmogus. Mano nuomone, tai yra puiku. Kadangi nesitikėjau nieko, nors esu dalyvavęs daug naktinių žaidimų, tai buvo įdomu. Šios pramogos įdomumas yra daugiau pažintinis nei žaidiminis. Su ekstremalumu jos nelabai siečiau, gal daugiau su gamtos pažinimu. Mylintiems gamta, tai rekomenduoju. Čia dar poros kolegų nuomonė:Įdomi pramoga. Patiko pati idėja – naktis miške, patiko linksmos Antano istorijos. Sužinojau kaip uždegti laužą naktį, kad galima orientuotis pagal miško reljefą naktį. Dėl paįvairinimo - galima įvesti ir daugiau išgyvenimo pamokų, arba užduočių kurias galima būtų atlikti. Organizatoriai – šaunuoliai, linkėjimai :) Nu visai nieko, bet reikėtų išsimiegot prieš tokią pramogą. Ir sakyčiau kaina per didelė tokiai paprastai pramogai.
Asta
2013-08-24
Viskas praejo puikiai, vaikai patenkinti, vedantysis labai saunus. Aciu!
Raminta
2013-08-23
Pramoga buvo išties įdomi, dar nieko panašaus nebuvome patyrę :) labai šaunus vadovas Antanas, žodžiu viskas buvo puiku! Deja nefotografavome, nes nebuvo kada. O dėl to kur radau šią pramogą - tai tiesiog internete ieškojau kaip būtų galima įdomiai praleisti gimtadienį ir radau jūsų tinklalapį kur visai intriguojančiai aprašyta buvo.