Экскурсия по Вильнюсским дворикам

city
Вильнюс
25
26
27
28
clock
2 часа
19.99
€ / чел.
group
6 - 25

Экскурсия по Вильнюсскм дворикам. В Вильнюсском старом городе можно гулять не только по улицам. Вы удивитесь, как много историй помнят дворики Вильнюса! Отсюда можно увидеть город совсем другим, не таким, каким мы привыкли его видеть. Нарядные и бедные, просторные и узкие дворы откроют прежде невиданное лицо города. Каждый двор своеобразен, словно микромир со своей атмосферой, настроением, которое мы попытаемся почувствовать во время экскурсии.

Место встречи:

У колокольни на Кафедральной площади.


Для того чтобы успеть попасть во все дворики рекомендуется экскурсию начать до 15:00

Развлечение можно заказать только индивидуальной группе. Здесь

Закажите экскурсию только своей группе. В удобное для Вас время. ЛТ, ЕН, РУ, ПЛ.

Цена группе до 10 чел. 199.90€ + 19.99€ за каждого дополнительного человека.

Бронирования даты: 100 € депозит.

Условия отмены:

  • Оставшись больше чем 96 час, до начала экскурсии: возвращается 50% депозита.
  • Оставшись меньше чем 96 час, до начала экскурсии: депозит не возвращается.

 

Предварительное количество участников:
-

+

Имя:

Эл. почта:

Телефон:

Комментарий:

* Свяжемся с вами в течение 1 часа
Kristina
2019-12-09
Liuda puikiai išmano istoriją, buvo smagu pasivaikščioti. Ačiū :)
Feliksas
2018-08-18
Ekskursija puiki!
Anna S.
2018-01-02
Labai įdomus Emilijos pasakojimas, įspūdinga kita Vilniaus pusė, nematyti kiemeliai. Ačiū.
Ieva S.
2017-09-12
Išvydome kiemelių, kuriuose neteko būti ir išgirsti smagių istorijų. Gidė Vida trykšta energija ir nuotaikingomis emocijomis bei pasakojimais.
maryte svidieskaute
2017-06-08
kainos brangiausios pasaulyje ,siabas
Juozas A.
2015-07-25
Pati ekskursija ypatingo įspūdžio nepadarė. Matomai per daug tikėjomės. Mes jau esame kiek palepinti keliautojai. Matę ne vieną sostinę ir ne tik. Bet "Vaiduokliams" mes pretenzijų neturime. Gidė nuoširdžiai atliko savo darbą ir nubėgo vesti kitą ekskursiją. Jai mes irgi priekaištų neturime.
Eglė L.
2015-07-18
Pirmoji gidė, kuri pasirodė, buvo Vida. Tai iš karto visa grupė ir norėjo paskui ją sekti,nes iš karto matėsi,kad žmogus žino kokį darbą dirba. Labai komunikabili,šauni. Išsivedė pusę žmonių su savim. Kiek klausiau,visi liko labai patenkinti. Mums pasitaikė kita gidė ir mane asmeniškai tai labai nuvylė. Žmogus normalus, bet kaip gidė – visiškai neįtraukė. Papasakojo sausus faktus, kuriuos pamiršau jau po valandos, nieko „užkabinančio“,įtraukiančio. Jūs labiausiai ir rekomendavot šią ekskursiją, sakėt nemažai kas ją renkasi.
Solveiga
2015-07-12
Gidė Liuda labai patiko. Ji yra tikra savo srities profesionalė, labai įdomiai papasakojo apie Vilniaus kiemelius. Be to, ji yra labai malonus, šiltas ir draugiškas žmogus. Buvo tikrai smagu dalyvauti jos vedamoje ekskursijoje.
UAB"Laisvoji banga", Birutė Budginaitė Bartaševičienė
2015-07-12
Ekskursija buvo nuostabi, jos dėka sekmadienis tapo išskirtinai turiningu. Gidė Liuda papasakojo neįtikėtinų dalykų, daug sužinojau ir iš naujo atradau Vilnių. Šią ekskursiją jau rekomendavau daugeliui draugų. Linkėjimai ir padėka Gidei Liudai ir Jums už galimybę atrasti Vilnių ir turiningai praleistą laiką.
Ieva M.
2015-06-14
Labai patiko ir gidė, ir pati ekskursija. Gidė puikiai valdė laiką, "neužtempė" ekskursijos, be to, tikrai įdomiai ir gyvai pasakojo. O dėl ekskursijos - patiko, kad buvo pasirinkti ne vien tik visiems žinomi kiemeliai, bet ir nemažai tokių, kuriuose neteko lankytis ir apie kuriuos neteko girdėti. Tikrai buvo labai įdomu.
Rimgailė B.
2015-06-14
Gidė Liuda puiki! Labai korektiška, išlaikyta, maloni. Kadangi visa mūsų kompanija (4 žm.) vilniečiai, daugelį kiemelių ir jų istorijų žinojome, bet, žinoma, buvo ir atradimų :) Tikrai nenusivylėme ir puikiai praleidome laiką :)
Gabija G.
2015-06-12
Eksursija labai patiko. Aš gimiau ir užaugau Vilniuje, bet senamiesčio kiemelių (išskyrus keletą) nepažinojau. Taigi buvo labai smalsu juos pamatyti ir išgirsti jų istoriją. Gidė Liuda be galo atsidavusi savo darbui, turi daug istorijos žinių, viską labai įdomiai pasakojo - tikrai aukščiausios klasės profesionalė. Tai buvo jau antra jos vedama eksursija, kurioje dalyvavau (pirmoji "Vaiduokliška naktis") ir abu kartus ji buvo puiki.
Karmela S.
2015-05-15
Ekskursija esame sužavėti !!! Dauguma ekskursantų vilniečiai nuo gimimo ir buvo nusiteikę gana skeptiškai, tačiau tai ką mums parodė ir kaip parodė gidė Liuda galima įvertinti tik vienu žodžiu - FANTASTIKA. Labai ačiū, kad užsiimate mūsų piliečių dvasinimu bei kultūrinimu.
Svetlana M.
2015-05-10
Ekskursija buvo puiki, pranoko mano geriausius lūkesčius.
Giedrė G.
2015-03-11
Ekskursija praėjo šauniai. Labai džiaugiamės, kad galėjom truputį kitaip atšvęsti kovo 11-ąją. Daug pamatėm, daug sužinojom, daug prisiminėm. Gidė Liuda labai pozityvi, korektiška ir maloni. Viskuo esame labai patenkinti! (Vienintelis dalykas, kuris trukdė mėgautis gražia ekskursija, buvo 3 vaikai iki 10 metų, kurie triukšmavo ir trukdė likusiai grupei, suprantu, kad tai ne Jūsų kaltė, bet tai iš tiesų gadino nuotaiką).
Ernesta K.
2015-03-11
Norėjau padėkoti už puikią ekskursiją. Geriausi linkėjimai gidei, ji nuostabi :)
Virginija V.
2014-07-23
Ekskursija tikrai patiko, o gidė Liuda labai įdomiai pasakojo ir mielai mus vedžiojo po senamiesčio kiemelius. Nors Vilniuje gyvenu apie 40 metų, bet tikrai ne visur esu buvusi, kur buvau vakar. Tikrai labai įdomus maršrutas, ir labai norėčiau sudalyvauti kitose Jūsų organizuojamose ekskursijose. Ačiū.
Vida R., AB „Specializuota komplektavimo valdyba“
2014-06-06
Ekskursija mano kolegoms labai patiko. Man pačiai – vidutiniškai. Esu buvusi ekskursijoje po kiemelius anksčiau, tai sudėjus abi ekskursijas į vieną ir išmetus kai kuriuos kiemelius, kuriuos ir taip dažnai aplankau (kaip viešbučių ar kavinių kiemeliai) – tai gautųsi tobulas eksursijos variantas. Gidė gera, per daug giliai į istorinius faktus nelenda, tai visai įdomu klausyti.
Viktorija
2013-08-23
Ekskursija praėjo puikiai, likome labai patenkintos. Gidė nuostabi, labai į domiai pasakoja, labai maloni. Mūsų viešnia iš Berlyno liko be galo patenkinta, liko daug įspūdžių, net nesitikėjo, kad tiek daug galima sužinoti apie Vilnių. Kai kitą kartą atvažiuos į Vilnių, norės nueiti ir į kitas ekskursijas po Vilnių. Sakė, kad dar atveš draugų, kad jie irgi matytų koks nuostabus mūsų Vilnius ir kokią idomią jis turi istoriją. :) Ačiū Jums ir gidei už gerai praleistą laiką! :)